miercuri, 8 aprilie 2015

Samsung galaxy S4 este dotat cu ecran de calitate

Daca facem un clasament al telefoanelor care detin componente care se afla printre primele locuri, despre Samsung Galaxy S4 se poate spune ca detine cel mai bun ecran de la momentul actual, la acesta cocluzie s-a ajuns in urma unor teste care vizua ecranul telefonului facute de specialistii de la DisplayMate.

Samsung Galaxy S4 - telefon performant
sursa foto: wikipedia

Samsung Galaxy S4 este untelefona care a fost lansat la inceputul acestei luni, este un gadget cu functii de calitate si un design care deosebit, aceste elemente au inceput deja sa-i convinga pe foarte multi pasionati sa cumpere acest telefon. Asa cum se procedeaza inaintea de lansarea tuturor dispozitivelor si in cazul lui Samsung Galaxy S4 s-au facut cateva estimari care atesta faptul ca anul acesta dispozitivul nou lansat va inregistra un numar foarte mare de telefoane care vor fi vandute.

Telefon Samsung Galaxy S4 la preturi avantajoase
sursa foto: wikipedia

Insa dotarea cea mai de calitate a acestui telefon este ecranul, este o componenta despre care se poate spune ca nu o are niciun dispozitiv din momentul de fata, imaginele perfecte redate de ecranul AMOLED QHD se datoreaza dimensiuni de 5,7 inchi, rezolutiei de 2560x1440 pixeli si densitatii de 500 pi, toate aceste calitati nu fac decat sa redea toate detaliile unei imagini de o claritate iesita din comun, dandu-ti senzatie de real.

Preturi avantjoase pentru Samsung Galaxy S4
sursa foto: wikipedia

Comparativ chiar si Samsung Galaxy S5, S4 are un display mult mai bun, detinand calitatile mentionate mai sus, acestora adaugandu-se si calitati precum luminozitatea, culori foarte vii, iar partea cea mai buna este ca spre deosebire de celelalte dispozitive, aceste elemente nu afecteaza bateria, riscand sa se inchida atunci cand ti-e lumea mai draga.

Samsung Galaxy S4 a inceput sa fie comercializat inca de pe data de 19 septembrie, acesta putand sa fie cumparat la liber cu suma de 3.499 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu