luni, 6 octombrie 2014

Samsung Galaxy S5 probleme cu bateria

Ultimul dispozitiv lansat de firma Sud-Coreeana, fost Samsung Galaxy S5 care se pare ca a primit foarte multe reclamatii din partea celor care au intrat in posesia lui, cele mai multe plageri sunt legate de bateria cu care este dotat si de supraincalzire. Foarte multi care si-au cumparat Samsung Galaxy S5 sunt foarte dezamagiti, deoarece dispozitivul este foarte scump si spun ca nu a merit banii deoarece se supraincalzeste se descarca foarte repede, riscand sa ramai fara baterie cand ti-e lumea mai draga.

Samsung Galaxy S5
sursa foto: wikipedia

            Insa specialistii spun ca aceste probleme pot fi remediate, in cazul in care bateria nu te tine foarte mult ai posibilitatea sa dezactivezi toate aplicatiile atunci cand nu le folosesti, aplicatiile care pot dezactivate sunt jocurile, camera foto, acele aplicatii care ofera servicii social media, poti sa reduci luminzitatea in timp ce nu folosesti dispozitivul, o alta functie care consuma mult mai este GPS-ul pe care ar fi recomandat sa-l folosesti doar atunci cand ai nevoie, Wi-Fi-ul la fel.

            Alte functii ale telefonului care iti consuma foarte multa bateria mai sunt aelea care se ocupa cu sunetele tastelor, vibratiile, chiar daca nu ne dam seama, acestea mananca foarte multa baterie.
            Producatorii spun ca supraincalzirea bateriei si descarcarea rapida poate fi produsa de anumite bug-uri, care pot fi rezolvate prin update-ul sistemului de operare, cel mai nou update al sitemului de operare al celor de la Samsung este Android 4.4.4 KitKat, problema este ca acest update nu este inca diponibil in Romania.  

            Desi cei de la Samsung cred Samsung Galaxy S5 este un adversar de temut pentru iPhone 6, posesorii sunt foarte dezamagiti de mult asteptatul telefon, ce-i drept sunt si foarte multi care prefera dispozitivele celor de la Samsung, fapt pentru care acestia se vor pregati pentru o noua lansare in Europa, Samsung galaxy S5 Active, gandget special conceput pentru operatorul AT&T.            Ce noutati aduce pe piata Samsung Galaxy S5?
            Este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon  801, o memorie RAM de 2 GB, destul de mare pentru cei care sunt pasionati de jcurile video, una dintre cele mai mari calitati ale acestui telefon este camera foto ISOSCELL de 16 MP, ale carei poze sunt de calitate, ecranul pe care il detine are diagonala de 5,1 inci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu