joi, 6 noiembrie 2014

Principalele criteriii in alegerea unui apartament pentru inchiriat

Atunci cand iti cauti o locuinta pe care vrei sa o inchiriezi fie ea apartament, garsoniera, casa, vila, sunt cateva aspecte importante de care tii cont atunci cand faci alegerea care este pentru o perioada mai lunga de timp.
            Cele mai importante aspecte in alegerea unei locuinte sunt urmatoarele:

            Zona in care este situat

            In momentul in care alegi locuinta in care urmeaza sa te muti cu chirie, unul dintre cele mai importante aspecte in alegerea acesteia este zona in care este situata.
            Majoritatea apartamentelor noi care se afla in amplasate in ansambluri rezidentiale, sunt situate in zone marginase ale orasului, iar in cazul in care te hotarasti sa stai intr-o astfel de zona, trebuie sa te asiguri ca sunt disponibile mijloace de transport care ajung in centrul sau ai masina personala.
            Foarte multi oameni care isi cumpara apartamente intr-o astfel de zona spun ca sunt foarte multe avantaje, preturile sunt mult mai avantajoase, iar zonele sunt mult mai linistite.


Ansamblu residential cu locuinte de inchiriat in Titan
           
            Intereseaza-te daca apartamentul pe care il cumperi este dotat cu mobilier

            Atunci cand iti cumperi un apartament si iti doresti sa aiba anumite finisaje, sa fie dotat cu mobilier de calitate, ar fi bine sa te interesezi inaite de aceste aspecte, insa nu este neaparat un avantaj, deoarece apartamentele doatate cu mobilier sunt foarte scumpe si este posibil sa nu-ti placa.
            Sfatul specialistilor este sa-ti cumperi mobilierul si sa-ti decorezi apartamentul asa cum iti doresti, astfel incat in locul in care locuiesti sa fie o atmosfera foarte placuta.

Ansamblul Metropolitan Residence situat in Berceni 

            Un alt criteriu important este pretul

            Atunci cand inchiriezi sau cumperi o locuinta, poate cel mai important aspect este pretul, iar acesta este influentat de mai multi factori precum zona in care este situata locuinta, finisajele cu care este dotat, mobilierul.
            Daca ai un buget care sa-ti permita, ai posibilitatea sa gasesti locuinte chiar si la 100 de euro, aceste au toate conditiile, insa exista preturi si de 300 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu