vineri, 2 octombrie 2015

Nike Trainer & Nike Air Max Thea & Nike Pegasus

Binecunoscuta companie producatoare de adidasi sport, Nike, are cateva modele senzationale de incaltaminte pentru alergat. Daca vrei sa iesi din anonimat, sa nu porti orice pereche de adidasi la alergat, iti recomandam sa te concentrezi pe urmatoarele modele: Nike Trainer & Nike Air Max Thea & Nike Pegasus.



          Fiecare model in parte este unul bine pus la punct, cu un design frumos, pus la punct detaliu cu detaliu. Datorita tehnologiei, incaltamintea sport de la Nike sunt clar definiti pentru fiecare sport in parte. Pentru ca atunci cand alergi iti poti luxa usor piciorul, poti aluneca pe diferite suprafete sau chiar materialul adidasului te poate incomoda, compania Nike aduce in luminile reflectoarelor Nike Trainer & Nike Air Max Thea & Nike Pegasus.

Inaltaminte sport de la Nike Air Max Thea
          Nike Trainer este o incaltaminte ideala pentru zilele in care vrei sa alergi. Adidasul a fost creat dintr-un material flexibil care sa ajute purtatorul si la miscarile laterale. Are o talpa care reactioneaza la amortizare in timp ce mentine greutatea corpului. 
De asemenea, materialul din care a fost confectionat este unul sintetic ce permite aerisire.

          Nike Air Max Thea este un pantof sport indragit de multe vedete. Datorita design-ului si a nuantelor in care se gaseste, are o atractie la publicul tanar cat si la cel matur. Modelul reprezinta o variant moderna a adidasului traditional pentru alergat. Materialul textil pe stilul minimalist ofera confort si rezista la tractiuni de lunga durata.

          Nike Pegasus reprezinta un adidas de viteza. Talpa are o amortizare foarte buna si ofera suport pentru marirea vitezei de alergat. Aceasta rezista la presiune, iar fibrele interne au fost create pentru a te putea misca mai bine. Materialul permite aerului sa intre si sa ventileze foarte bine spatiul.

Incaltaminte sport Pegasus

          Nike Trainer & Nike Air Max Thea & Nike Pegasus merita probate in magazine, inainte de a te hotari asupra unei perechi deoarece toate arata bine si au caracteristici bune.

Adidasi Nike Trainer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu