sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Samsung Galaxy Note 3, telefonul bun la toate

Un telefon inteligent, cu un design uimitor, care iti ofera nenumarate satisfactii: acesta este Samsung GalaxyNote 3. Iata tot ce trebuie sa stii despre acesta.

A fost lansat in 2013
Smartphone-ulSamsung Galaxy Note 3 are ca sistem de operare Android si are un ecran de 5.7 inch. Are o memorie de 3 GB. Ceea ce il face si mai interest este ca are un ecran full HD. Acest telefon a aparut pe piata pe data de 4 septemrie, in anul 2013. In numai doua luni de la lansare, acest smartphone a fost vandut in peste 10 milioane de exemplare, dup ace in prima luna reprezentantii companiei care il produc au anuntat ca se vanduse in peste cinci milioane de exemplare.
Intre timp, compania Samsung a mai lansat o serie de smartphone-uri, printre care Samsung Galaxy S4, SamsungGalaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 3 Neo.

Ce il recomanda
Pe acest telefon poti vedea un film sau poti asculta muzica preferata. De aceea este companionul tau ideal in calatorii, fie ca mergi cu trenul,cu avionul sau cu masina. Poti naviga, de asemenea, linistit pe retele sociale. Sau poti citi ultimele noutati din presa locala si internationala. Samsung Galaxy Note 3 are o camera foto despre care utilizatorii au avut numai cuvinte de lauda.
Pozele sunt excelente. Si ecranul fiind unul mare, acestea se si vad foarte bine. Nu in ultimul rand, acest telefon inteligent este ideal si pentru pasionatii de jocuri.

Samsung Galaxy Note 3 poate fi cumparat la abonament
Daca nu vrei sa cumperi telefonul Samsung GalaxyNote 3 la liber, iti poti face un abonament la una dintre companiile de telefonie mobile de pe piata. Sau, daca ai deja un abonament, il poti prelungi si poti cumpara acest telefon, mai ales daca esti fan al companiei de telefoane care are sediul central in Coreea de Sud, in Seul.

Samsung Galaxy Note 3 poate fi cumparat si in rate fixe lunare. Oricum pretul a scazut, fata de anul in care a fost lansat, lucru care este si firesc, odata cu aparitia noilor modele. Si sa nu uitam ca are concurenta acerba din partea companiilor Apple si HTC Corporation.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu